SACOSA TIP BANANA – REZISTENTA ESTE PUNCTUL EI FORTE!

Fie ca vorbim despre greutate, fie ca vorbim despre durata de viata, o sacosa tip banana este cu siguranta rezistenta. Iar daca va intrebati de unde provine aceasta denumire, trebuie sa stiti ca este influentata de forma manerului usor curbat, asemanator cu cea a fructului in cauza.

Sacosa din polietilena tip banana este adecvata in special in unitatile comerciale implicate in vanzarea cu amanuntul, indiferent ca acestea comercializeaza produse alimentare sau produse nealimentere.

O SACOSA TIP BANANA ITI TINE CLIENTII MULTUMITI

Din punctul de vedere al consumatorului, o sacosa tip banana este destul de convenabila. Acest tip de punga se prezinta in forma dreptunghiulara si are o capacitate de pana la 15 kilograme, in functie de grosimea materialului, asadar se incadreaza in categoria sacoselor din plastic capabile sa sustina cumparaturile, putand fi refolosite de mai multe ori, fara semne de uzura imediate.

Manerele cu intaritura fac din aceste pungi de plastic o alegere potrivita, protejand mainile purtatorului de disconfortul unei eventuale raniri sub efectul greutatii din sacosa.

Mai mult, materialul plastic fac din acest produs unul extrem de util in cazul ploilor, fiind rezistente in contact cu orice lichid, spre deosebire de sacosele din alte materiale.

SACOSA TIP BANANA – MULTIPLE AVANTAJE PENTRU RETAILER

Pungile de plastic au in general un timp de deschidere si de impachetare mult mai rapid decat in cazul sacoselor de hartie, de exemplu. Desi cateva secunde nu pare o perioada importanta, gandeste-te cat de mult conteaza pentru casieri aceasta usurinta de deschidere in perioadele aglomerate si foarte aglomerate, cum ar fi perioada sarbatorilor.

De asemenea, ia in considerare ca aceste sacose din polietilena tip banana necesita mai putin spatiu de stocare decat pungile realizate din alt tip de material, asa ca zona din jurul casierului ramane neaglomerata si spatiul din depozit este eficient organizat.

Un aspect important al acestor sacose este faptul ca pot fi achizitionate atat albe, cat si imprimate cu diverse modele, atractive din punct de vedere vizual.

Sacosele din polietilena tip banana sunt o alegere economica din punct de vedere financiar, insa cu avantaje incontestabile, atat pentru cumparator, cat si pentru retailer.

SACOSA TIP BANANA IMPRIMATA FACILITEAZA PROMOVAREA AFACERII

O sacosa tip banana este eleganta si de cele mai multe ori alegerea preferata a cumparatorilor prin prisma rezistentei si a faptului ca sunt incapatoare.

Pentru orice afacere, promovarea este esentiala pentru dezvoltarea armonioasa a businessului, si interesul este mentinerea in mintea consumatorului o perioada cat mai indelungata de timp.

Este destul de simplu sa imprimati numele, sigla si alte informatii despre afacerea dumneavoastra pe aceste pungi de plastic reutilizabile.

PLASROM ofera o gama larga de pungi si sacose din polietilena, perfect adaptate necesitatilor fiecarui client.

Gama de sacose tip banana sunt imprimate in una pana la 8culori.

Contactati-ne pentru orice fel de detalii, informatii sau oferte personalizate.

Pentru a comanda sau pentru a cere o oferta personalizata, va rugam sa ne sunati la numerele de telefon  021.350.59.91, 0744.374.712 sau la adresa de email office@plasrom.ro