SACI MENAJERI LA ROLA SI INDIVIDUALI - CALITATE GARANTATA DE PLASROM PRODUCTION!

Este cunoscut faptul ca acesti saci menajeri reprezinta un produs devenit indispensabil, atat pentru utilizarea casnica, cat si pentru mediile comerciale si majoritatea industriilor. Astfel, PLASROM PRODUCTION isi propune sa asigure o gama variata de articole din aceasta categorie, precum si alte articole similare precum: pungi si saci din polietilena, saci ambalaj sau role de pungi.

SACI MENAJERI PENTRU TOATE APLICATIILE DE COLECTARE

PLASROM PRODUCTION ofera o gama diversificata de saci menajeri la rola si individuali, de diferite dimensiuni, din polietilena de inalta densitate, joasa densitate si regranulati adecvati pentru colectarea resturilor menajere, alimentare si resturile specifice activitatilor birotice, comerciale, care prezinta rezistenta pentru siguranta transportarii. Acestia sunt fabricati conform normelor impuse de aceasta industrie, prin procedeele speciale de productie eliminandu-se eventualele rupturi ale partilor laterale odata cu umplerea acestora.

SACI MENAJERI -CARACTERISTICI IMPORTANTE

Polietilena de tip HDPE sau polietilena de inalta densitate este materialul principal utilizat pentru productia de pungi, saci si alte ambalaje din plastic, fiind deseori prezentat in varianta de plastic opac. Sacii menajeri pe care ii comercializam sunt potriviti pentru toate aplicatiile si toate domeniile de activitate, sunt rezistenti si prezinta atributele impuse pentru acest tip de produs.

· Dimensiuni disponibile:

– saci menajeri 50X55

– saci menajeri 50X70

– saci menajeri 70X90

– saci menajeri 95X110

· Recomandari de depozitare:

Toate pungile si sacii menajeri necesita depozitarea in locuri acoperite, fara umezeala si ferite de razele directe ale soarelui;

Evitati depozitarea la mai putin de 2 metri de eventualele surse de incalzire;

DE CE SA COMANDATI SACI MENAJERI ROLE DE LA PLASROM PRODUCTION?

Piata materialelor plastice este in continua evolutie atat pe plan local, cat si international. De aceea, consideram esentiala stabilirea colaborarilor cu companiile producatoare care utilizeaza doar materii prime sigure si de calitate, dar care sunt preocupate si de preturi corecte stabilite in functie de ofertele prezentate.

PLASROM PRODUCTION este o companie producatoare de articole din plastic de cea mai mare calitate, specializata in vanzarile B2B, cu experienta relevanta in acest domeniu.

Avantajele colaborarii cu PLASROM PRODUCTION:

Oferim produse calitative si servicii de relatii cu clientii ireprosabile;

Asiguram fabricarea si distributia stocurilor permanente de pungi, ambalaje si saci din diferite materiale plastice de calitate;

Ne preocupa necesitatile de utilizare ale clientilor si imbunatatim constant stocurile de articole plastice pe care le comercializam;

Vizam crearea parteneriatelor si colaborarilor pe termen lung, adaptand ofertele in functie de clientii solicitanti si termenii colaborarilor pe care acestia ni le propun.

SACI MENAJERI DE LA PLASROM PRODUCTION – CALITATE LA PRETURI COMPETITIVE

Preturile practicate pe site-ul PLASROM sunt accesibile si la o calitate superioara, fie ca este vorba de pungi si saci din plastic, simplu sau biodegradabili.

Oferta produselor din stocul PLASROM este structurat astfel incat clientii sa poata vizualiza rapid categoriile de produse, putand in acelasi timp sa aleaga rapid tipul si dimensiunea pungilor sau sacilor de care au nevoie.

Cererile de oferta pot fi plasate rapid, prin completarea formularului existent in meniul site-ului. Totodata, pentru clarificari si servicii de consultanta (detalii, informatii si intrebari) puteti contacta unul dintre reprezentantii serviciului de relatii cu clientii.

Pentru a comanda sau pentru a cere o oferta personalizata, va rugam sa ne sunati la numerele de telefon 021.350.59.91, 0744.374.712 sau la adresa de email office@plasrom.ro