ALEGE O FOLIE IMPRIMATA DE CALITATE PENTRU PRODUSELE TALE!

Construirea unui brand puternic implica mai multe actiuni ce necesita atentie din partea administratorului unui business, indiferent de industria din care face parte. Atunci cand vorbim insa despre o afacere din domeniul serviciilor, activitatea de marketing si promovare trebuie focusata in mare parte pe identitatea vizuala. Aici intra in discutie aceasta folie imprimata, ce ofera suport firmelor pe partea de ambalare a produselor, ce indeplineste mai multe roluri. De la necesitatea de a imprima logo-ul, in mod clar si vizibil, pe produsul vizat, si pana la includerea unor descrieri relevante referitoare la produs, ofolie imprimata cu un design si un print de calitate este o necesitate concreta a zilelor noastre ce-si poate gasi insa rezolvarea intr-un mod facil, apeland la echipa PLASROM PRODUCTION.

FOLIE IMPRIMATA DE LA PLASROM PRODUCTION - PENTRU PRODUSE BINE EXPUSE

Personalizarea ambalajului trebuie facuta folosind materiale de calitate. Ambalajul este cel care te ajuta sa vinzi produsul intr-un procent destul de mare, asa ca acesta trebuie sa fie de calitate si cu un print rezistent la uzura. La PLASROM PRODUCTION te ajutam sa-ti pui in valoare produsele printr-un ambalaj atractiv, care sa impulsioneze procesul de cumparare. In plus, echipa noastra va ofera consultanta pentru a alege serviciile potrivite tipului tau de afacere. In felul acesta, esti sigur ca iei decizia corecta in concordanta cu obiectivele tale de business.

UNDE ISI GASESTE CEL MAI BINE UTILITATEA O FOLIE IMPRIMATA?

O folie imprimataeste una dintre cele mai eficiente solutii pentru procesul de ambalare a produselor alimentare aromatizante, precum cafea, ceai, ciocolata calda, si in general orice produs de acest gen care necesita o bariera puternica impotriva contactului cu aerul. In felul acesta, produsul din interior isi mentine aroma si reuseste sa se pastreze proaspat pana cand este deschis si consumat.

Tot din industria alimentara, am putea aminti ambalajele de orez, zahar, ulei, produse de panificatie, produse apicole, unde pot fi adaugate cu usurinta informatii legate de produs, ingrediente si alte descrieri importante pentru potentialul cumparator.

Utilitatea unei folii imprimate se regaseste si in domeniul HoReCa, unde produsele necesita personalizare pentru a avea un impact mult mai profund asuprea turistului sau a clientului, in general.

Folia imprimata poate fi utilizata si pentru ambalarea servetelelor de masa, ce are drept scop protejarea acestora, dar si expunerea intr-o lumina avantajoasa, astfel incat sa poata fi observate cu usurinta de catre cumparatori pe rafturile aglomerate ale magazinelor.

Pentru ambalarea servetelelor se apeleaza, de obicei, la personalizarea pungilor, insa pentru anumiti producatori care detin masini de ambalat automatizate, folia film este o solutie mult mai buna; aceasta folie este ulterior transformata de catre utilaj in forma de punga. Pentru producatorii ce folosesc pungi, alegerea cantitatii de servetele se poate face manual sau automat, iar ultimul pas este sigilarea acestei pungi.

Pentru a comanda sau pentru a cere o oferta personalizata, va rugam sa ne sunati la numerele de telefon 021.350.59.91, 0744.374.712 Sau la adresa de email office@plasrom.ro