PUNGI BIODEGRADABILE PENTRU TINE, DIN GRIJA PENTRU MEDIUL INCONJURATOR!

La PLASROM PRODUCTION puteti achizitiona pungi biodegradabile de cea mai buna calitate, gata sa faca fata oricarei provocari in proiectele pe care le intreprindeti!

Aceste pungi biodegradabile au forma tip maieu, banana, la rola, tip bloc sau la set, fapt ce ii confera fermitate si un plus de rezistenta, cumparaturile devenind usor de manevrat si transportat. In plus, ele sunt rezistente la intepaturi si fac fata cu brio in contact cu substantele lichide, datorita materialului din care sunt confectionate.

Alegand pungi biodegradabile, clientii care trec pragul magazinului vor fi mereu multumiti, pentru ca ele reusesc sa sustina cumparaturile cu volume si forme diferite, indiferent de modalitatea sau ordinea in care sunt asezate, si pe langa asta, veti reusi sa protejati mediul inconjurator.

Oferind durabilitate si functionalitate, ele reprezinta o alegere accesibila pentru magazinele din mall, pentru restaurante și alte unitati din retail.

UTILITATEA ACESTOR PUNGI BIODEGRADABILE IN INDUSTRIA ALIMENTARA

Marfurile vrac de diferite tipuri necesita diferite solutii de ambalare in conditii optime. Aceste pungi biodegradabile sunt probabil una dintre cele mai bune solutii in acest sens, deoarece:

– Au un design versatil, care permite imprimarea in 1 pana la 8culori .

– Pot fi folosite cu usurinta in multe domenii de activitate.

Un alt avantaj care se remarca la aceste pungi biodegradabile este faptul ca pot fi imprimate cu informatiile utile referitoare la compozitie, cantitate, greutate si alte caracteristici ale produsului din interior. De asemenea, pot sa fie o forma eficienta de publicitate intrucat permit personalizarea cu datele companiei, slogan, logo si alte mesaje de marketing. 

Un alt avantaj care se remarca la acesti saci din material reciclabil este faptul ca pot fi imprimati cu informatiile utile referitoare la compozitie, cantitate, greutate si alte caracteristici ale produsului din interior. De asemenea, pot sa fie o forma eficienta de publicitate intrucat permit personalizarea cu datele companiei, slogan, logo si alte mesaje de marketing.

PUNGI BIODEGRADABILE - IMPREUNA PENTRU UN MEDIU SUSTENABIL!

Preocuparea pentru mediul inconjurator este un aspect care necesita multa atentie. De aceea, echipa PLASROM PRODUCTION acorda o deosebita grija acestui fapt, eficientizand constant tot acest proces. Ceea ce este cel mai important este faptul ca atunci cand nu mai este nevoie de pungile folosite, ele pot fi reciclate cu usurinta si transformate in compost, scazand considerabil costurile ulterioare. Astfel, pierderile sunt reduse in mod considerabil si toata lumea are de castigat.

Sub aspect legal, in octombrie 2017, Guvernul a hotarat limitarea consumului de pungi subtiri, prin modificarea legii 249/2015. Astfel ca, din iulie 2018 este interzisa introducerea pungilor cu maner, produse din plastic subtire (sub 50 de microni) si foarte subtire ( sub 15 microni).

Prin intermediul site-ului nostru, puteti comercializa o varietate de pungi biodegradabile cu un raport calitate – pret deosebit de avantajos, asadar, veti putea sa gasiti prin intermediul lor cea mai accesibila solutie, indiferent de activitatea pe care o desfasurati.

 

Pentru a comanda sau pentru a cere o oferta personalizata, va rugam sa ne sunati la numerele de telefon 021.350.59.91, 0744.374.712 Sau la adresa de email office@plasrom.ro