PUNGI ALIMENTARE pentru produse alimentare mereu proaspete

In orice casa este nevoie mai mereu de pungi alimentare! Fie pentru pastrarea produselor alimentare, fie pentru ambalarea sandvisurilor, ori pentru depozitarea lucrurilor marunte din casa, pungile alimentare la rola sunt binevenite in orice locuinta.

Daca administrezi un magazin de tip retail, fii sigur ca acesta este dotat in permanenta cu un stoc de pungi alimentare la role, de diferite dimensiuni, pentru a putea face fata necesitatilor fiecarui client care iti trece pragul magazinului.

PUNGI ALIMENTARE LA ROLA - CARACTERISTICI IMPORTANTE

Pungile alimentare la rola pot fi folosite pentru ambalarea, pastrarea si chiar congelarea diferitelor alimente. Asadar sunt practice si utile, aproape nelipsite dintr-o gospodarie bine organizata.

– Aceste pungi alimentare sunt transparente, fiind confectionate din polietilena de inalta sau de joasa densitate, ceea ce le face extrem de practice, pentru ca obiectele din interior sunt mereu la vedere.

– Pungile alimentare pot fi comandate in diferite dimensiuni: 20×28 cm, 25×35 cm, 17×24 cm, 15×25 cm si 13×18 cm, pentru a fi de folos in pastrarea lucrurilor de diferite marimi.

– Ele pot sustine o greutate intre 250 de grame si 2 kilograme si pot fi comandate la rola sau la set.

– Pungile alimentare sunt dispuse pe rola, astfel incat sa fie extrem de simplu de folosit, fiecare rola continand 200 sau 500 de bucati. Baxurile distribuite de catre PLASROM contin 3.000, 5.000, 6.000, 10.000 sau 20.000 de role-

UNDE ISI GASESC UTILITATE ACESTE PUNGI ALIMENTARE DE UZ CASNIC?

Pungile alimentare mentin prospetimea alimentelor depozitate, pastreaza aroma si gustul bun al fructelor si legumelor si consverva anumite tipuri de alimente. Mai mult, trebuie sa stiti ca materialul din care sunt confectionate aceste pungi alimentare este reciclabil si  nu este toxic, nepunand in pericol sanatatea umana.

Aceste pungi alimentare sunt utile gospodinelor, mai ales in perioada de toamna, atunci cand sezonul conservelor este in perioada de varf. Pe langa muraturi si dulceturi de tot felul, fiecare familie se aprovizioneaza pentru iarna cu diferite legume si fructe, puse la pastrare la congelator, bine organizate in pungi individuale, pentru a nu imprumuta aromele si a le avea tot timpul la indemana. Asa ca aceste pungi la role sunt foarte eficiente in acest sens!

UNDE ISI GASESC UTILITATE ACESTE PUNGI ALIMENTARE DE UZ CASNIC?

Ce ar fi magazinele care comercializeaza legume, fructe si alte alimente la vrac fara pungi alimentare la rola, in care cumparatorii sa le aseze pe cantar, iar mai apoi in sacosa de cumparaturi pentru a le transporta acasa? Un magazin care se respecta trebuie sa puna la dispozitia cumparatorilor pungi de diferite dimensiuni, pentru a satisface toate necesitatile acestora. La PLASROM PRODUCTION veti gasi pungi transparente la role care sa sustina intre 250 de grame si 2 kilograme.

PUNGI ALIMENTARE DE LA PLASROM PRODUCTION - PRETURI MICI, CALITATE RIDICATA

La PLASROM PRODUCTION veti gasi intotdeauna preturi mici, fara sa facem rabat de la calitatea produselor comercializate.

Pentru a comanda sau pentru a cere o oferta personalizata, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon  021.350.59.91, 0744.374.712 sau la adresa de email office@plasrom.ro