PROMOVARE PRIN PUNGI IMPRIMATE - MAI SIMPLU, MAI RAPID, MAI ACCESIBIL

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor pungi imprimate  implica procesul de promovare a unei afaceri sau al unui produs in mod deosebit. Orice punga din aceasta categorie poate fi imprimata cu datele firmei, cu logo-ul, sloganul, caracteristici ale produsului si orice alte date relevante si utile promovarii.

PUNGI IMPRIMATE – POSIBILITATI MULTIPLE DE FOLOSINTA

Sacosa din polietilena imprimata este un produs versatil, ce poate fi utilizat intr-o multitudine de modalitati, avand o durata de viata ridicata si o rezistenta mare sub actiunea greutatii cumparaturilor. Asadar, este pretabila in procesul promovarii prin prisma durabilitatii.

Odata ce a fost folosita cu scopul ei principal – acela al transportului cumparaturilor de la magazin si pana la destinatie – versatilitatea sacosei din polietilena nu se opreste. Sacosele din plastic pot fi impachetate astfel incat sa incapa intr-o geanta, astfel incat sa ai mereu una la indemana atunci cand ai nevoie, asa ca numeroase  persoane o refolosesc in cadrul unei sesiuni viitoare de shopping, avand o durata mare de viata, ceea ce aduce un plus fata de protejarea mediului inconjurator. Nici macar cand se uzeaza, aceste pungi imprimate nu-si pierd valoarea, deoarece pot fi folosite pentru depozitarea diferitelor obiecte din casa, de exemplu, aici doar imaginatia fiecaruia limiteaza folosinta acestora. Asadar, aceste pungi imprimate cu datele afacerii tale vor ramane mult timp in atentia persoanelor vizate.

CE TIP PUNGI IMPRIMATE MAI PUTETI ACHIZITIONA?

In functie de specificul afacerii dumneavoastra, puteti opta pentru sacose din polietilena tip maieu sau sacose din polietilena tip banana, sau pentru amandoua daca administrati o unitate comerciala de tip retail si aveti nevoie de diferite dimensiuni ale acestor sacose. Insa, PLASROM PRODUCTION produce, imprima si pungi in care urmeaza sa fie ambalate diverse produse alimentare sau nealimentare, individuale sau in bloc, cu clapeta sau fara, cu adeziv pentru curierat, panificatie conform cerintelor si necesitatilor fiecarui client in parte.

DE CE SA IMPRIMATI PE PUNGI PE PLASTIC?

DIN RESPONSABILTATE PENTRU MEDIUL INCONJURATOR!

Sacosele din plastic sun reutilizabile, se pot colecta si selecta in functie de material si apoi recicla;

Sacosele din plastic pot fi 100% biodegradabile si compostabile, fiind prietenoase cu mediul, legat de poluarea aerului, poluarea apei ;

FA-TI CUNOSCUTA AFACEREA PRIN INTERMEDIUL UNOR PUNGI IMPRIMATE!

Cand spunem sacose imprimate, ne gandim in primul rand la beneficiile pe care le aduce. Pe langa aspectul practic, acestea devin promotori ai afacerii tale. Ambalajul are intotdeauna un impact vizual puternic si iti poate plasa afacerea in topul preferintelor consumatorului. Este o metoda la indemana si extrem de avantajoasa sub raportul costurilor prin care poti castiga increderea potentialilor clienti.

PLASROM PRODUCTION este partenerul tau de incredere atunci cand vine vorba de pungi imprimate. Pentru o oferta personalizate sau orice fel de informatii legate de comanda, timp de executie si transport, contactati-ne!

Pentru a comanda sau pentru a cere o oferta personalizata, va rugam sa ne sunati la numerele de telefon  021.350.59.91, 0744.374.712 sau la adresa de email office@plasrom.ro