CINE SUNTEM?

Suntem producatori si distribuitori de ambalaje din material plastic, pungi eco / biodegradabile.

Ne-am infiintat in 1994 si ne-am mentinut acelasi obiect de activitate de la inceputuri si pana in prezent.

Am trecut printr-o serie de etape si procese de modernizare a tehnologiei folosite, cu scopul de a oferi o calitate mai buna a produselor, la preturi competitive.

CE FACEM?

Producem o gama vasta de articole de ambalaj din plastic, precum:

  • Sacose din polietilena – cele mai versatile produse, care acopera numeroase necesitati de ambalare si transport a produselor alimentare si non-alimentare.
  • Sacose din polietilena tip maieu – sunt rezistente la greutati mici si medii, fiind confectionate din folie de plastic de inalta densitate.

  • Sacose din polietilena imprimate – ambalajul are un puternic impact vizual, asa ca o astfel de sacosa poate atrage atentia in directia promovarii eficiente a unei afaceri.

  • Sacose din polietilena tip banana – forma dreptunghiulara si manerele intarite, confortabile pentru mana, fac din acest tip de sacosa alegerea perfecta pentru a transporta greutati de pana la 15 kilograme.

  • Pungi si saci din polietilena – transparente sau in varianta mata, au o rezistenta medie si mare, fiind adecvate activitatilor de ambalare, depozitare si chiar organizare a diferitelor produse sau obiecte.

  • Pungi role – sunt relalizate intr-o mare varietate de dimensiuni si volume, fiind potrivite pentru ambalarea si depozitarea mai multor tipuri de produse alimentare si nealimentare.

  • Saci menajeri role – indispensabili in orice fel de activitate, te poti baza pe ei in orice situatie. Sunt rezistenti, au diferite dimensiuni in functie de necesitati si au preturi avantajoase.

  • Saci din material reciclabil – creati din dorinta de a proteja mediul inconjurator, acest tip de saci face fata tuturor provocarilor din industria alimentara, agricultura, constructii, fiind la fel de utili si in activitatile de uz casnic.

Care este viziunea companiei?

✅ Experienta acumulata de-a lungul timpului, ne-a facut sa intelegem nevoile reale ale consumatorilor nostri, asa ca am facut eforturi constante si sustinute pentru a ne imbunatati tehnicile de productie, astfel incat sa obtinem produse de calitate inalta, la preturi avantajoase pentru cumparatorul final.

✅ Punem accent pe dezvoltarea unei relatii armonioase cu toti partenerii nostri, oferind consultanta specializata si oferte opersonalizate, pentru a fi siguri ca sunt alese doar cele produse in concordanta cu necesitatile afacerii respective si bugetul sau disponibil.

Oferta personalizata

Preturi competitive

Consultanta specializata