Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Ultimul update: 10/11/2018

Aceasta politica de confidentialitate defineste modul in care Plasrom Production S.R.L colecteaza, utilizeaza si stocheaza datele dumneavoastra personale atunci cand accesati sau interactionati cu site-ul  plasrom.ro

1. Cine suntem

Plasrom Production S.R.L este o societatea organizata care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in B-dul 23 August nr. 100 Bis, Buftea, Ilfov, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/48/2002, avand CUI RO5905230, denumita in continuare Plasrom

Adresa de email pe care ne puteti contacta este: bucur@creative-web.ro

2. Ce date prelucram

In functie de scopul interactiunii cu plasrom.ro (abonare la newsletter, completarea formularului de contact sau orice conversatie telefonica), este posibil sa colectam urmatoarele tipuri de date:

Adresa ta de email este necesara in toate formularele noastre, in mod specific daca doresti:

  • Sa creezi un cont de utilizator.
  • Sa te abonezi la newsletter.
  • Sa completezi si sa trimiti formularul de contact.
  1. Date legate de identitatea ta, precum nume, prenume, adresa de email si numar de telefon, sex, numele companiei, adresa, oras, tara, etc.
  2. Date legate de navigare – date legate de modul in care folosesti website-urile, incluzand: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate.
  3. Date despre vizitele tale in site-uri: acestea pot include URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la website-urile noastre, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

3. Cum colectam aceste date

  • Datele dumneavoastra pot fi colectate direct, atunci cand initiati crearea unui cont nou, cand va abonati la newsletter sau completati orice alt tip de formular din site.
  • De asemenea, colectam datele cand comunicati cu noi prin email sau telefon.
  • Colectam date si indirect, prin intermediul cookie-urilor si a marcatorilor.
  • Va rugam sa cititi Politica cookie-urilor care a fost creata pentru a te ajuta sa intelegi mai usor aceasta tehnologie, precum si modul in care o folosim in site-urile noastre.

4. Cine prelucreaza datele colectate

Datele dvs. sunt prelucrate de catre angajatii Plasrom delegati cu:

  • Administrarea site-ului.
  • Administrarea clientilor si a cererilor lor.
  • Sarcini legale.

Plasrom, ca operator de date, am luat toate masurile de securitate necesare pentru a preveni accesul neautorizat, dezvaluirea, modificarea sau distrugerea neautorizata a datelor.

Prelucrarea datelor se realizeaza folosind computere si/sau instrumente IT, urmand procedura interna in scopul clar specificat si acceptat de catre utilizator.

5. Partajarea datelor tale personale

Nu vindem datele dvs. cu caracter personal catre terte parti.

Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

Lista acestor terte parti poate fi ceruta de la Plasrom  in orice moment.

Datele dumeavoastra ar putea fi dezvaluite in urmatoarele cazuri:

  • Pentru a ne conforma unor mandate legale, legi si proceduri legale, inclusiv cereri din partea autoritatilor de reglementare
  • Daca se considera ca divulgarea este necesara sau potrivita pentru protejarea drepturilor, proprietatii sau securitatii Plasrom, a clientilor nostri sau a altor parti interesate. Aceasta divulgare include schimbul de informatii cu alte companii sau organizatii in scopul protejarii impotriva fraudelor sau falsificarilor.

6. Pentru cat timp sunt stocate datele

Plasrom pastreaza datele dvs. personale doar pentru perioada necesara pentru scopurile anterior declarate.

Perioada de stocare variaza in functie de tipul de datele, deoarece poate fi afectata de natura si scopul colectarii lor. De asemenea, anumite obligatii legale stipuleaza o anumita perioada de stocare.

  • Cand va abonati la newsletterul nostru stocam adresa de email, numele si prenumele, pana in momentul in care va dezabonati (link-ul de dezabonare este inclus in toate email-urile, chiar in partea de jos a mesajului).
  • Cand contactati Plasrom folosind orice metoda de contact (email, numar de telefon, formular de contact), datele tale vor fi stocate pentru trei (3) ani incepand de la data ultimei interactiuni cu  Plasrom, apoi vor fi sterse.
  • In calitate de client va prelucram datele personale pe toata durata raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina  Plasrom (in cazul documentelor justificative financiar-contabile, termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).
  • Datele colectate folosind cookie-uri sau marcatori vor fi stocate pentru pana la sase (6) luni pentru cookie-uri si marcatori de monitorizare a audientei si pana la treisprezece (13) luni pentru alte tipuri.

7. Cum sunt protejate informatiile cu caracter personal

Datele dvs. personale sunt stocate pe servere securizate, protejate de firewalls si software antivirus.

Cu toate acestea, date fiind caracteristicile intrinseci ale internetului, noi nu  putem garanta securitatea optima a informatiilor schimbate prin intermediul acestei retele.

Ne straduim sa protejam datele, insa nu iti putem garanta securitatea absoluta a informatiilor pe care le trimiti catre website-uri. Prin aceasta esti de acord ca ne furnizezi datele tale pe propriul risc.

De asemenea, esti de acord ca responsabilitatea securitatii datelor tale personale este si a ta, in mod egal.

8. Drepturile dumenavoastra

In conditiile prevazute de legislatie, in calitate de persoana vizata, beneficiati de urmatoarele drepturi:

  • Dreptul sa iti retragi consimtamantul in orice moment. Iti poti retrage consimtamantul asupra prelucrarii datelor tale personale in orice moment, chiar daca ni l-ati oferit anterior.
  • Dreptul sa te opui prelucrarii datelor. Ai acest drept prin transmiterea unei solicitari in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care te afli, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al Plasrom sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care Plasrom poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; de asemenea, dreptul la opozitie poate fi exercitat in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
  • Dreptul sa iti accesezi datele. Utilizatorii au dreptul de a afla daca proprietarul le proceseaza datele, dreptul de a obtine divulgarea anumitor aspecte privind prelucrarea si dreptul de a obtine o copie a datelor aflate in proces de prelucrare.
  • Dreptul la rectificare. Utilizatorii au dreptul de a verifica acuratetea datelor lor personale si de a cere sa fie actualizate sau corectate.
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii. Utilizatorii au dreptul, in anumite conditii, sa restrictioneze prelucrarea datelor lor. In acest caz, proprietarul nu va procesa datele respective pentru niciun alt scop decat stocarea lor.
  • Dreptul la stergerea datelor. Acest drept este aplicat in anumite conditii: daca datele nu mai sunt necesare in indeplinirea scopului pentru care au fost colectate, daca a fost retras consimtamantul, daca s-a exercitat dreptul de opunere, daca au fost prelucrate ilegal, pentru respectarea unor obligatii legale sau au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.
  • Dreptul la portabilitatea datelor. Utilizatorii au dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, comun si usor de citit dar si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Plasrom catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege.
  • Dreptul de a te adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente.

Pentru a face modificari cu privire la datele dumneavoastra personale, va rugam sa accesati setarile de cookie.

In conformitate cu articolul 12.6 al GDPR, cand iti exerciti oricare dintre aceste drepturi, Plasrom, ca operator de date, isi rezerva dreptul de a cere o dovada a identitatii tale. Te rugam sa fii constient ca datele cerute pentru dovedirea identitatii vor fi sterse imediat ce iti raspundem la cerere.

Suntem obligati sa raspundem in interval de o (1) luna la toate cererile de exercitare a acestor drepturi. Aceasta perioada poate fi extinsa la doua (2) luni pentru cererile complexe sau cu un volum foarte mare de informatii.

9. Confidentialitatea minorilor

Plasrom nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Site-ul nostru nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.

Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.

Daca doresti sa ne anunti primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, te rugam sa ne trimiti un email la bucur@creative-web.ro

10. Modificari in politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.

11. Definitii

Date cu caracter personal: orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila.

Prelucrare: orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal sau seturi de date cu caracter personal.

Operator de date personale (Data Controller): orice organizatie, persoana sau organism care determina scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal, controleaza datele si este responsabil pentru acestea.

Imputernicit (Data Processor): proceseaza datele in numele unui operator.

Consimtamant: incuviintarea “libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate” din partea unei persoane, prin care aceasta isi exprima acordul privind prelucrarea datelor sale personale pentru unul sau mai multe scopuri, fie printr-o declaratie, fie printr-o actiune afirmativa clara.

GDPR: Regulamentul General privind protectia datelor (GDPR) a fost adoptat ca Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016. Se aplica direct in fiecare stat membru UE, fara a fi nevoie de o legislatie de punere in aplicare.

Terti: orice persoana fizica sau juridica (autoritate publica, agentie sau orice alt organism), in afara de persoana vizata, operatorul, imputernicitul si persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau imputernicitului, sunt autorizate sa proceseze datele.

Pentru orice intrebari suplimentare referitoare la modul in care prelucram datele cu caracter personal sau pentru a-ti exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa trimteiti un email la adresa bucur@creative-web.ro

Aceasta pagina web foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii legate de modul de functionare si folosire a acestor fisiere, te rugam sa accesezi urmatorul link: Politica cookie-urilor.

Back to top